Preskočiť na hlavný obsah

Kvalitné hry online a zadarmo!

Áno! Dobre počujete, na zemský povrch sa nám začínajú dostávať aj kvalitné hry zadarmo.
Hry zadarmo. Free to Play. Play 4 Free.

Princíp je pritom jednoduchý, spoločnosti vám ponúknu hru na stiahnutie zadarmo a od potom vás očakávajú nejaký ten cent za nadštandardné vylepšenia (zbrane, doplnky, brnenie). Zmenu stratégie pri niektorých herných tituloch ohlásili velikáni ako Steam či spoločnosť EA. A určite je ich viac.

Prednedávnom k ponúkaným zábavkám pribudla aj vysoko-hodnotená online multiplayerovka Team Fortress 2. Tú vám môžem jedine doporučiť! Hrávam ju už niekoľko rokov. Neľutujem, že som si ju kúpil (vtedy to bolo niečo okolo 900Sk) - plnohodnotne ma zabavila počas dlhých zimných večerov alebo nudných chvíľ počas letných prázdnin. Sám som teda za ňu zaplatil, ale vy nemusíte! :)

Stiahnete Steam klient a pomocou neho potom niektorú ponúkanú hru - napríklad spomínanú Team Fortress 2. Okamžite dostanete prístup ku všetkým základným zbraniam a čím viac budete hru hrať, tým viac sa vám bude pridávať nových vecí (zbrane, čiapky).


Steam / Hry zadarmo od spoločnosti Steam

War Inc. Battlezone (@Steam)

Sám som odskúšal túto mulitplayerovku, musím povedať, že spočiatku ma odrádzalo ovládanie, ale človek si počase zvykol. V hre vás motivuje prísun skúseností, vďaka ktorým môžete odomykať vylepšené zručnosti pre svoju postavičku. Nové zbrane síce získate aj zadarmo, ale len na obmedzený počet dní. Hra ma preto po čase prestala baviť, možno aj kvôli tomu, že ponúka iba malé množstvo prostredí - mapiek.



Champions Online: Free for All (@Steam)

Veľkým lákadlom pre každého milovníka RPG je možnosť stvorenia vlastného superhrdinu. Počet typov mutácií (schopnosti) je však vo verzii "free" obmedzený, ale môžete si ich odomkúť za určitý poplatok. Hra sa však dá hrať aj bez platenia.
Úvodom sa dostanete do mesta Millenium, ktoré napadli potvory z vesmíru. Spoločne s ostatnými online hráčmi ich musíte vyzabíjať, pričom plníte dané úlohy. Mňa to počase prestalo baviť, pravdepodobne nie som až taký zanietení RPGčkar.

Global Agenda: Free Agent (@Steam)
Spiral Knights (@Steam)
Alliance of Valiant Arms (@Steam)
Forsaken World (@Steam)

Team Fortress 2 (@Steam)
Multiplayerové šialenstvo. Tím je nadradený nad výkonom jednotlivca. V hre si vyberáte z 9 postáv, každá má iné využitie. Celá hra je dobre vyvážená a plnohodnote si ju zahráte aj úplne zadarmo - zbrane sa vám totižto pridávajú v závislosti od času, ktorý odohráte. Určite to skúste!



EA / Hry zadarmo od spoločnosti EA / Play4Free

Need For Speed World

Okresaná online needforspeedovka s obmedzenými možnosťami. Prefarbiť auto, či vylepšiť motor si môžete za body z hry, ale za väčšie zmeny na kapote bude treba zaplatiť. Mňa to po chvíli omrzelo, tak som to radšej nechal tak.



Battlefield Heroes
Battlefield Play4Free
Battleforge
Lord of Ultima
Dragon Age Legends

Takže si to zhrnme. Hry zadarmo nájdete napríklad na Steame - Hry zadarmo od spoločnosti Steam alebo na EA - Hry zadarmo od spoločnosti EA / Play4Free

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Facebook - Pomoc s nastavením súkromia (Január 2011)

Všetky dôležité nastavenia súkromia na Facebooku si upravíte tu.  https://www.facebook.com/settings Našťastie sa Facebook zlepšil a ponúla prehľadnejší rozpis jednotlivých nastavení. Využívajte záložky na ľavej strane.  Všeobecné , Bezpečnosť , Súkrommie , Časová os a menovky , Blokovanie , Upozornenia , Mobil , Odberatelia , Aplikácie , Reklamy , Platby , Darčeky , Panel podpory * Ďalej pokračuje článok z roku 2011. * Na začiatku chcem upozorniť, že tento článok je z januára 2011 - takže niektoré nastavenia sa časom určite zmenia. Nie ste jediní, ktorým občas prekáža nastavovanie svojho účtu na Facebooku. Vie to byť dosť zdĺhavé a veľa ľudí sa v tom nevyzná. Niekedy ma to vie aj pekne vytočiť - ako ťažko sa k niektorým nastaveniam človek prekliká. Pre uľahčenie do budúcnosti som si spísal zoznam priamych liniek na niektoré položky - v nastavení súkromia, ktoré som dlho hladaľ - takto sa k ním dostatne na jedno kliknutie ;) Nastavenia súkromia http://www.faceboo

Návod: Plagát A4 A3 vo Photoshope

Ako na to? Plagát A3 / A4 v Adobe Photoshope. Návod pre totálnych amatérov / začiatočníkov. Zistíme si rozmer papiera A3. Do Google zadáme: "A3 paper size wiki" http://en.wikipedia.org/wiki/Paper_size   Veľkosti sú udávané v milimetroch. A4 - 210 × 297 (šírka x výška) A3 - 297 × 420 (šírka x výška) A2 - 420 × 594 (šírka x výška) Zapneme si Photoshop. CTRL + N / Súbor - Nový   Určíme si Prednastavenie - Medzinárodný papier. Velkosť - A3. Program nám nastaví rozmery - Šírka: 297, Výška: 420 (mm)   Ak budeme plagát tlačiť v profesionálnej tlačiarni, kde budú orezávať biele okraje, je potrebné, aby sme k udanej veľkosti pridali ešte 3 mm spadavky po každej strane. Tieto 3 mm sa nakoniec procesu orežú, takže by sa v nich nemali nachádzať žiadne dôležité údaje, ideálne iba pozadie.  Veľkosť vytvoreného súboru teda môže aj s 3mm spadavkou byť 297 + 6 = 303, 420 + 6 = 426  A3 + 3mm spadavka = 303 x 426 mm  Nezabudnite nastaviť 300 DPI rozlíšenie. DPI =

Upozornenia na nový mail priamo na pracovnej ploche (Gmail, Chrome)

V práci sa mi stáva, že pozabudnem pravidelne kontrolovať e-mailovú schárnku a potom sa stáva, že v súrnych prípadoch, keď ide aj o sekundy som výkonnostne pozadu. Potrebujem upozornenia na nové e-maily priamo na pracovnej ploche alebo nejaké vyskakujúce okná. Pamätal som si, že niečo podobné ponúka Gmail - ak používate Google Chrome, ale v tom množstve nastavení sa človek ľahko stráca. Ak teda používate Gmail a Google Chrome riešenie je jednoduché. Informoval o tom aj článok na Živé.sk ( http://www.zive.sk/gmail-vie-upozornit-na-spravy-i-konverzacie-priamo-na-pracovnej-ploche/sc-4-a-292136/default.aspx ) Stačí ak prejdete na Nastavenia (vpravo hore) Nastavenia - Všeobecné - Upozornenia na pracovnej ploche A zvolíte možnosť: Upozornenia na novú poštu sú zapnuté Na nový e-mail by ste odteraz mali byť upozorňovaný aj oknom - ktoré bude vyzerať približne takto. Keywords: Gmail, Google Chrome, upozornenia, plocha, pracovná plocha, upozornenia priamo na pracovn